Caroline en Piet De Coninck-Vannoppen – www.villacarolina.be

oktober 24, 2019 8:32 am Published by Leave your thoughts

“Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking. Wij kunnen bij jullie voor alles terecht gaande van het laten repareren van een lekke fietsband tot het laten vervangen van een keukentoestel. Wij vinden het ook uitermate prettig dat onze frigo netjes gevuld is en er altijd wat lekkers in de kasten staat als wij wat later in onze villa arriveren! Onze huurders zijn ook uitermate positief over jullie hartelijke ontvangst en professionele uitleg en natuurlijk over het feit dat de villa er altijd kraaknet bij ligt! Jullie zorgen echt voor onze vakantievilla alsof het jullie eigen woning is en dat is een erg geruststellende gedachte!”

Categorised in:

This post was written by admin@blueocean

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *